All akva

Trygg mat - HACCP

06
08

Trygg mat

Oppbygging av HACCP system

  • All Akva har lang erfaring med oppbygging av trygg mat systemer og HACCP analyser.
  • Få tilgang til et HACCP system laget som en mal og skreddersy systemet selv, eller kjøp et ferdig skreddersydd system tilpasset din bedrifts produksjon.
  • SERTIFISERING
    For å forbedre fokuset på trygg mat produksjon kan GFSI sertifisering gi nødvendig struktur og samtidig skape et solid konkurransefortrinn mot sluttkunde.
    All Akva har hjulpet flere bedrifter til å bli GFSI sertifisert, effektivt og gøy når sluttresultatet tikker inn .
  • INTERNE REVISJONER
    Av og til står man litt nært eget system, og et par øyne utenfra kan gi gode refleksjoner rundt forbedringspotensiale.
    All Akva tilbyr interne revisjoner av produksjonslokaler og system.
    Vi kan også hjelpe til å revidere eksterne partnere.
  • OPPLÆRING
    Tilbyr basic HACCP opplæring for HACCP teamet, og hygiene og onboarding opplæring for produksjonsarbeidere.

Farekartlegging og HACCP analyse

En god farekartlegging starter gjerne med å lage et flytskjema av prosessen, og trinn for trinn ta for seg kjemiske, biologiske og fysiske farer i prosessen.

  • Flytskjema
  • Fareanalyse og kritiske kontrollpunkt
  • Sjekklister og prosedyrer
  • Prøvetaking og trending
  • Tiltaksplan og tiltaksgrenser per OPRP/CCP
  • Food fraud/Food defense

Revisjoner

Både interne revisjoner og tilsyn fra myndigheter har som hensikt å avdekke poteniselle hull mellom ditt internkontroll system og etterlevelse av regelverk.

  • Interne revisjoner
  • Good manufacturing Practise (GMP)
  • Leverandørrevisjoner
  • GAP analyse: BRC/ GMP+
  • Tilsyn myndigheter